Melanocharacidium depressum Buckup, 1993
No Picture Available

Family:  Crenuchidae (South American darters), subfamily: Characidiinae
Max. size:  3.4 cm TL (male/unsexed)
Environment:  benthopelagic; freshwater
Distribution:  South America: Uatumã, Negro and upper Orinoco River basins.
Diagnosis:   
Biology:  Inhabits rapids over rocky areas.
IUCN Red List Status: Not Evaluated (N.E.) Ref. (123251)
Threat to humans:  harmless
Country info:   
 

Entered by: Casal, Christine Marie V. - 25.05.98
Modified by: Bailly, Nicolas - 05.07.07

Source and more info: www.fishbase.org. For personal, classroom, and other internal use only. Not for publication.


Page created by Jen, 05.08.02, php script by kbanasihan 06/09/2010 ,  last modified by sortiz, 10/02/17