Knodus hypopterus (Fowler, 1943)
No Picture Available

Family:  Characidae (Characins), subfamily: Stevardiinae
Max. size:  6.4 cm TL (male/unsexed)
Environment:  benthopelagic
Distribution:  South America: Upper Amazon River basin.
Diagnosis:   
Biology: 
IUCN Red List Status: Least Concern (LC); Date assessed: 23 April 2014 Ref. (120744)
Threat to humans:  harmless
Country info:   
 

Entered by: Casal, Christine Marie V. - 05.02.99
Modified by: Reyes, Rodolfo B. - 02.05.16
Checked by: Kullander, Sven O. - 11.05.11

Source and more info: www.fishbase.org. For personal, classroom, and other internal use only. Not for publication.


Page created by Jen, 05.08.02, php script by kbanasihan 06/09/2010 ,  last modified by sortiz, 10/02/17